DOOM Eternal
  • ONTWIKKELAAR id Software
  • RELEASEDATUM 22 november 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE -

Screenshots: Nieuwe screenshots DOOM Eternal

Afgelopen weekend heeft id Software tijdens QuakeCon 2018 de allereerste gameplaybeelden laten zien van DOOM Eternal. DOOM Eternal gaat ons net als in de voorgaande delen dood en verderf brengen. Lekker bruut en over de top monsters naar een andere dimensie knallen. Zojuist zijn er nieuwe screenshots verschenen van de game.

DOOM Eternal belooft alles uit de huidige generatie hardware tot het uiterste te pushen.

DOOM Eternal staat voor volgend jaar gepland voor de PlayStation 4, Xbox One en de pc.

BRON PCGamesN

Over auteur Alex Zweers

Alex ZweersWat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?