Screenshots: Nickelodeon brengt Mario Kart-kloon uit

Geplaatst:
Aangepast: 31 juli 2018 12:56

Het duurt niet lang voordat we met een nieuwe Kart Racer aan de slag kunnen. Dit keer zijn het niet Crash, Sonic of Mario die achter het stuur kruipen, maar niemand minder dan de gevarieerde cast van Nickelodeon. Binnenkort maken dus ook Spongebob, Patrick, De Ninja Turles en The Rugrats de weg onveilig.

Nickelodeon Kart Racers bevat een flinke cast en in totaal 24 verschillende racebanen. Het wordt een typische kart racer waarbij arcade en fun de grootste rol moeten spelen. Een groot aantal personages uit de meest bekende Nickelodeon cartoons maken diens opwachting. Zo scheuren we met Spongebob, Sandy en Patrick door Bikinibroek en met de cast van Hey Arnold! door Arnold's school. De game is volledig in splitscreen te spelen waarbij je het tegen elkaar kunt opnemen, of de krachten kunt combineren in een team-modus.

 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Nickelodeon Kart Racers verschijnt op 23 oktober voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Gamespot
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Nickelodeon Kart Racers

Series

-

Uitgever

Reviewscore

-

Platforms

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

23 oktober 2018

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord