Nickelodeon Kart Racers
  • RELEASEDATUM 23 oktober 2018
  • PLATFORMEN PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • GENRE Racing
  • GAMELINER SCORE -

Screenshots: Nickelodeon brengt Mario Kart-kloon uit

Het duurt niet lang voordat we met een nieuwe Kart Racer aan de slag kunnen. Dit keer zijn het niet Crash, Sonic of Mario die achter het stuur kruipen, maar niemand minder dan de gevarieerde cast van Nickelodeon. Binnenkort maken dus ook Spongebob, Patrick, De Ninja Turles en The Rugrats de weg onveilig.

Nickelodeon Kart Racers bevat een flinke cast en in totaal 24 verschillende racebanen. Het wordt een typische kart racer waarbij arcade en fun de grootste rol moeten spelen. Een groot aantal personages uit de meest bekende Nickelodeon cartoons maken diens opwachting. Zo scheuren we met Spongebob, Sandy en Patrick door Bikinibroek en met de cast van Hey Arnold! door Arnold's school. De game is volledig in splitscreen te spelen waarbij je het tegen elkaar kunt opnemen, of de krachten kunt combineren in een team-modus.

Nickelodeon Kart Racers verschijnt op 23 oktober voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Gamespot

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?