Grand Theft Auto: San Andreas HD

  • Ontwikkelaar Rockstar North
  • Eerste releasedatum 26 oktober 2014
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score -

Screenshots: Negen screenshots van GTA: San Andreas HD

GTA: San Andreas HD is nu te downloaden voor de Xbox 360 en hieronder zijn negen screenshots van de game te bekijken. Deze laten zien hoe de drie steden Los Santos, San Fierro en Las Venturas eruit zien na de grafisch update.

GTA: San Andreas HD kost 3,75 euro en bevat naast grafische verbeteringen ook Achievements. De grafische verbeteringen bestaan uit een sterk verbeterde draw distance en de ondersteuning van een 720p resolutie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?