Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4
  • ONTWIKKELAAR CyberConnect2
  • EERSTE RELEASEDATUM 5 februari 2016
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GAMELINER SCORE

Screenshots: Details van Naruto Shippûden: Ultimate Ninja Storm 4-DLC bekend

Zojuist heeft Bandai Namco de details van het nieuwe DLC-pakket Road to Boruto voor Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 bekendgemaakt. Road to Boruto bevat nieuwe karakters, omgevingen en een verhaallijn. We kunnen weer volop aan de slag.

Twee van de nieuwe karakters zijn Boruto en Sarada. Het verhaal focust zich uiteraard, op de avonturen in Boruto waarvan het gevecht tussen Sasuke en Kinshiki er één van is. Daarnaast krijg je de kans om nieuwe gebieden in de Hidden Leaf Village te ontdekken. Raod to Boruto bevat meer content welke op een later moment worden onthuld.

Je moet nog wel even wachten op Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4: Road to Boruto. Het DLC-pakket is pas vanaf 3 februari 2017 in Europa verkrijgbaar. Uiteraard komt de content naar de pc (via Steam), PlayStation 4 en Xbox One.

BRON Gematsu

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?