Check hier alle X019 Londen-content
Jump Force
  • ONTWIKKELAAR Spike
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Screenshots: Deku smasht mee in Jump Force

Bandai Namco heeft onlangs wederom een nieuw personage aan het Jump Force-roster toegevoegd. Izuku "Deku" Midoriya smasht namelijk ook mee in Jump Force.

Bandai Namco heeft onlangs niet alleen een nieuwe story trailer voor Jump Force uitgebracht, maar kondigde ook een nieuw personage aan. Izuku Midoriya, beter bekend als Deku, komt uit de anime My Hero Academia. De jonge held komt volgend jaar samen met zijn Detroit Smash Super Move naar de game. Met de komst van Deku staat de teller momenteel op 33 personages uit dertien verschillende series.

Jump Force komt op 15 februari naar PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?