Jump Force
  • ONTWIKKELAAR Spike
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Screenshots: Boruto Uzumaki laat zijn Ninjutsu zien in nieuwe Jump Force screenshots

Bandai Namco heeft onlangs de eerste screenshots van het nieuwe personage Boruto Uzumaki vrijgegeven. In deze screenshots zien we de jonge ninja en zijn Ninjutsu-techniek in actie.

Boruto Uzumaki werd vorige week samen met nog meer Naruto-personages aangekondigd voor Jump Force. Bandai Namco heeft via social media onlangs de eerste screenshots van Boruto vrijgegeven. In deze screenshots kunnen we zien hoe de zoon van Naruto zijn Ninjutsu-technieken en zijn Rasengan gebruikt om zijn tegenstanders te verslaan. Boruto is inmiddels het zesde personage uit het Naruto-universum dat zijn opwachting maakt in Jump Force.

Boruto en vele andere personages uit bekende anime zijn vanaf 15 februari te bewonderen in Jump Force op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?