Screenshots: Boruto Uzumaki laat zijn Ninjutsu zien in nieuwe Jump Force screenshots

Geplaatst: 21 januari 2019 12:15
Aangepast: 2 februari 2024 19:26

Bandai Namco heeft onlangs de eerste screenshots van het nieuwe personage Boruto Uzumaki vrijgegeven. In deze screenshots zien we de jonge ninja en zijn Ninjutsu-techniek in actie.

Boruto Uzumaki werd vorige week samen met nog meer Naruto-personages aangekondigd voor Jump Force. Bandai Namco heeft via social media onlangs de eerste screenshots van Boruto vrijgegeven. In deze screenshots kunnen we zien hoe de zoon van Naruto zijn Ninjutsu-technieken en zijn Rasengan gebruikt om zijn tegenstanders te verslaan. Boruto is inmiddels het zesde personage uit het Naruto-universum dat zijn opwachting maakt in Jump Force.

 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Boruto en vele andere personages uit bekende anime zijn vanaf 15 februari te bewonderen in Jump Force op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Bandai Namco
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jump Force

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

15 februari 2019

Ontwikkelaar

Spike

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord