Screenshots: Bandai Namco toont meer van God Eater 3

Bandai Namco heeft vandaag meer details getoond van hun game God Eater 3 en heeft daarom een boel nieuwe screenshots uitgebracht. De ontwikkelaar onhulde de hoofdrolspeler en een locatie waar het zich afspeelt.

Lulu Baran is de Adaptive God Eater (what's in a name) en zoals de naam doet vermoeden, is zij een nieuwe maar krachtige Goden Eter. Al jong heeft ze zelf geleerd haar eigen boontjes te doppen. Dit maakte haar bij uitstek geschikt om moeilijke missies met een positieve afloop te volbrengen. De game speelt zich onder andere af in Port Baran, een haven waardoor de economie flink bloeit. Uiteraard is de game volgestopt met diverse locaties om je heerlijk in te verliezen.

God Eater 3 wordt uitgebracht voor PlayStation 4 en pc, maar het is nog niet bekend wanneer precies.

BRON Persbericht Bandai Namco

Over auteur Timo de Hoop

Timo de  HoopEen Nintendo-kid in hart en nieren. De Nintendo 64 kent Timo door en door, maar tegenwoordig ligt zijn focus voornamelijk op de Xbox, gezien die PlayStation 4 maar uit blijft (“ooit”, zegt ‘ie dan…). Misschien stapt Timo over wanneer zijn geliefde Lara Croft exclusief naar Sony’s console komt, want daar heeft onze casanova wel een beetje een digitale crush op.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?