Super Smash Bros. Brawl

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 27 juni 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Fighting
  • Gameliner score

Screenshot Super Smash Bros. Brawl trofee

Het vervolg op Super Smash Bros. Melee, de best verkochte Nintendo GameCube-game aller tijden en de game waar menig Nintendo Wii-eigenaar op zit te wachten. We hebben het hier uiteraard over Super Smash Bros. Brawl voor de Nintendo Wii.

Verschillende oldskoolelementen uit Melee zie je straks terug in Super Smash Bros. Brawl, zoals bijvoorbeeld de trofeeën. Hieronder zien we 1 van de vele trofeeën die te winnen zijn.

Ik kan nu al niet wachten!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?