Scorn wordt officieel uitgesteld naar 2022

Geplaatst:

Scorn is officieel uitgesteld naar 2022, wat eigenlijk niet zo'n verrassing is aangezien we de afgelopen maanden weinig hoorden over de horror game.

Ontwikkelaar Ebb Software GmbH liet onlangs, na een paar maanden stilte rondom de game, weten dat de Xbox Series game Scorn wordt uitgesteld tot 2022. De game is al een aantal jaar in ontwikkeling, zo lang dat een groep toegewijde fans al bij de ontwikkelaar klaagden over het wachten. De aankondiging van het uitstellen van de game kwam via de officiële kickstarter pagina voor de game, als onderdeel van de 'Project Update 10'. Ebb Software liet ook weten dat ze sinds het uitkomen van de laatste trailer, vooral nog bezig zijn geweest met het oppoetsen van details.

De officiële aankondiging en de nieuwe releasedatum komen volgens de ontwikkelaar op 10 december.

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Scorn

Series

-

Uitgever

Ebb Software

Reviewscore

Platforms

Pc, Xbox Series

Releasedatum

14 oktober 2022

Ontwikkelaar

Ebb Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord