Scivelation aangekondigd

Uitgever TopWare Interactive heeft de game Scivelation aangekondigd. Scivelation is een third-person shooter die de Unreal III engine als brandstof gebruikt.

De game zal zich afspelen in de toekomst, een wereld waarin een zeer grote groep dictators genaamd The Regime de scepter zwaait. Hier dien je het tegen op te nemen. Scivelation moet ergens in het midden van 2010 verschijnen voor de PC, Xbox 360 en de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?