Schrijver Left 4 Dead en Portal start eigen studio

De schrijver van games als Left 4 Dead, Portal en Half-Life 2 episodes heeft samen met een compagnon de handen ineengeslagen. Samen starten zij een nieuwe studio onder de naam Stray Bombay.

De naam Chet Faliszek zegt je misschien niet direct iets, maar hij heeft al een aantal grote titels op zijn CV staan. Samen met Kimberly Voll (voorheen designer bij Riot Games) hebben zij nu een eigen studio opgericht. Stray Bombay staat vanzelfsprekend nu nog in de kinderschoenen en het tweetal wil de Game Developers Conference aangrijpen om nieuwe contacten op te doen. Op hun kersverse website staan er al diverse vacatures.

Portal 21

Aan welke game Stray Bombay het eerst gaat werken is nog niet bekendgemaakt.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?