Gameliner 15 jaar vijftien-daagse

Schrijver Left 4 Dead en Half-Life 2 bevestigt bestaan nieuwe co-op shooter

De schrijver van Left 4 Dead en Half-Life 2 bevestigt het bestaan van een nieuwe co-op shooter. Hij noemt het een "Network Shooter".

Chet Faliszek, de schrijver van Left 4 Dead, Half-Life 2 en Portal, geeft aan dat zijn studio Stray Bombay bezig is met het maken van een nieuwe co-op shooter. Stray Bombay is een nieuwe studio die bestaat uit ex-ontwikkelaars van Valve en Riot Games. Tijdens de Reboot Develop Conference in Canada gaf Faliszek aan dat zijn studio momenteel werkt aan een "Network Shooter" die draait op de Unreal Engine. De game gaat een co-op shooter worden die je online met je vrienden kunt gaan spelen. Faliszek zegt dat de studio tevens wil gaan kijken hoe ze matchmaking kunnen verbeteren voor de game.

Left 4 Dead 2

Hoe de nieuwe shooter van Stray Bombay gaat heten en wanneer deze uitkomt, is momenteel nog niet bekend.

BRON VG247

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?