Schrijver Left 4 Dead en Half-Life 2 bevestigt bestaan nieuwe co-op shooter

Geplaatst:
Aangepast: 7 april 2021 11:54

De schrijver van Left 4 Dead en Half-Life 2 bevestigt het bestaan van een nieuwe co-op shooter. Hij noemt het een "Network Shooter".

Chet Faliszek, de schrijver van Left 4 Dead, Half-Life 2 en Portal, geeft aan dat zijn studio Stray Bombay bezig is met het maken van een nieuwe co-op shooter. Stray Bombay is een nieuwe studio die bestaat uit ex-ontwikkelaars van Valve en Riot Games. Tijdens de Reboot Develop Conference in Canada gaf Faliszek aan dat zijn studio momenteel werkt aan een "Network Shooter" die draait op de Unreal Engine. De game gaat een co-op shooter worden die je online met je vrienden kunt gaan spelen. Faliszek zegt dat de studio tevens wil gaan kijken hoe ze matchmaking kunnen verbeteren voor de game.

Hoe de nieuwe shooter van Stray Bombay gaat heten en wanneer deze uitkomt, is momenteel nog niet bekend.

Bron: VG247
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord