Schrijver AC Valhalla wil de serie naar Brazilië brengen

Geplaatst:

De schrijver van Assassin's Creed Valhalla wil dat de nieuwe toevoeging aan de gameserie zich in Brazilië of op het Mediterrane eiland Malta afspeelt.

Assassin's Creed Valhalla werd goed ontvangen en zorgde daarmee voor het sterkste kwartaal ooit van Ubisoft. In een interview met TheGamer geeft hoofdschrijver van de game, Alain Mercieca, aan dat hij een aantal ideeën heeft voor het vervolg van de gameserie. In het interview geeft hij aan dat er eigenlijk 'teveel opties zijn om uit te kiezen' voor de volgende Assassin's Creed. Toch heeft hij een speciale interesse in de rijke geschiedenis van het eiland Malta. Aan de andere kant erkent hij ook dat hij voor een open world game zo groot als Assassin's Creed een grotere regio nodig heeft dan enkel een eiland. Daarom neigt hij ook naar Brazilië als de volgende bestemming. Uiteraard praat Mercieca hier vanuit een persoonlijk standpunt en betekent dit niet dat Ubisoft zijn ideeën ook daadwerkelijk over gaat nemen. De volgende Assassin's Creed game is dan ook nog niet aangekondigd.

Assassin's Creed Valhalla kwam uit op 10 november 2020.

Bron: TheGamer

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord