Scheuren met NASCAR Kart Racing

EA's Freestyle werkt op dit moment aan de nieuwe titel NASCAR Kart Racing. In deze arcade racegame rij je met verschillende NASCAR wagens over een serie fictieve parkoersen. Qua uiterlijk en speelgedrag heeft de game veel weg van Mario Kart Wii en de toekomst zal ons dan gaan leren of NASCAR Kart Racing een geduchte tegenstander gaat worden van Mario en zijn racevriendjes.

NASCAR Kart Racing verschijnt ergens in 2009.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?