Check hier alle PlayStation State of Play content

Schaatsen en knokken met demo van NHL 10

Vanaf vandaag heeft Electronic Arts het licht voor NHL 10 op groen gezet. Mensen met een Xbox 360 kunnen namelijk de demo van de ijshockey game downloaden vanaf de Xbox Live Marketplace. Op 27 augustus wordt de demo voor de PlayStation 3 gelanceerd.

Het meest vernieuwende element in de game is natuurlijk het geavanceerde, first-person vecht systeem. Je weet natuurlijk dat ijshockey sowieso al een ruige sport is, en met de vechtpartijen die soms ontstaan lijkt het soms meer op een bokswedstrijd dan op schaatsers die een puck achterna zitten.

De volledige game is beschikbaar vanaf 18 augustus voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?