SAW II komt eraan

Goed nieuws voor de fans van de game SAW. Inmiddels is namelijk bekendgemaakt dat de game een vervolg krijgt, namelijk SAW II. De game staat gepland voor deze herfst en zal zich afspelen tussen de tweede en derde SAW film.

In de game speel je de zoon van rechercheur Tapp's. Hij wil namelijk weten hoe zijn vader precies om het leven is gekomen en komt dan ook oog in oog te staan met Jigsaw, de moordenaar van rechercheur Tapp.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?