SAW

  • Ontwikkelaar Zombie Studios
  • Eerste releasedatum 26 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Saw game snijdt zichzelf in de vingers

Volgens ontwikkelaar van Saw: The Videogame, Brash Entertainment, is hun horrorgame bijna af. Ze hebben alleen nog geen uitgever.

We hebben nog niks gezien van deze game. De game heeft ook nog geen rating gehad. Als het een Adult Only game wordt zal de game niet uitkomen op de consoles en dan is de kans groot dat grote uitgevers de game niet willen hebben. De game volgt het verhaal van de zesde Saw film en draait op de Unreal 3 Engine die we onder andere kennen van Gears of War.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?