Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

SAW

  • Ontwikkelaar Zombie Studios
  • Eerste releasedatum 26 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Saw-game komt niet naar de Nintendo Wii

We kennen Saw als gruwelijke horror film, waarvan alweer het vijfde deel recentelijk is uitgekomen in Amerika. Met dank aan ontwikkelaar Brash Entertainment kunnen we binnenkort deze serie ook als game aanschouwen.

De game wordt ontwikkeld op basis van de Unreal 3 Engine voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Ook is bekendgemaakt dat de game niet op de Nintendo Wii gaat verschijnen. Dit verklaar producer David Cohen in een interview.

We willen een next-gen waardige game produceren en de Nintendo Wii voldoet niet aan onze eisen

Aldus Cohen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?