SAW

  • Ontwikkelaar Zombie Studios
  • Eerste releasedatum 26 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Saw, de game aangekondigd

Vandaag maakte Brash Entertainment LLC officieel bekend dat er een game komt gebaseerd op de Saw-films.

Saw gaat over een gestoorde oude man die graag met mensenlevens speelt. Deze oude man noemt zich zelf Jigsaw. Hij laat mensen keuzes maken tussen dood en iets ander vreselijks; dit resulteert vaak in de meeste bloederige en grofste scènes.

De game wordt gebouwd op de Unreal III-engine, en moet op de PlayStation 3 en Xbox 360 gaan uitkomen. Over een Wii-versie is niks bekend. De game staat gepland voor oktober 2009.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?