SanDisk verscheept eerste lading Xbox 360-USB Sticks

SanDisk heeft via een officiëel persbericht laten weten begonnen te zijn met het verschepen van de eerste lading officiële SanDisk Xbox 360 USB-sticks. Deze sticks zijn door SanDisk in samenwerking met Microsoft ontwikkeld, om zo het overzetten van gamesaves, map packs, downloads van Marketplace, etc. naar een andere Xbox te vergemakkelijken en sneller te laten verlopen.

De USB-stick maakt gebruik van een 'Preconfigured'-plug and play systeem, wat inhoudt dat de stick zo gemaakt is, dat wanneer jij deze in de Xbox stopt, je de stick direct kan gebruiken. Ook bevat de stick na aankoop al direct de nieuwste firmware voor je Xbox, zodat je deze, indien dit nog niet gebeurd is, op je Xbox kunt installeren.

Er zijn in totaal twee versies van deze USB-stick: de 8GB versie van $34.99 (ong. 27 euro) en de 16GB versie van $69.99 (ong. 55 euro). Deze USB-sticks bevatten allebei bij aankoop gratis één maand Xbox LIVE Gold membership en wanneer je deze USB-stick nu bestelt via SanDisk.com krijg je een gratis lanyard hierbij cadeau, zolang de voorraad strekt!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?