Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Metroid Prime: Trilogy

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 4 september 2009
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Samus weer dichterbij

De WiiMote is een geweldig controller voor shooters, maar nu we zo'n anderhalf jaar verder zijn kunnen we concluderen dat het optimale er nog niet uit gehaald is. Hier is verandering in gekomen met de game Metroid Prime: Corruption. De vorige delen van deze trilogie zijn uitgebracht op de GameCube, die helaas niet over zo'n geavanceerde controller beschikte.

Of en wanneer Metroid Prime: Trilogy aan deze verwachtingen gaat voldoen is de grote vraag. Ook is officieel gezien hierover nog niets bekend, maar in het bestelprogramma van een grote winkelketen is het spel inmiddels opgedoken. Waaruit we kunnen opmaken dat de release van Metroid Prime: Trilogy steeds dichterbij komt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?