Samurai Warriors 3 toont packshot

Zojuist hebben Nintendo en TECMO KOEI de packshot van Samurai Warriors 3 bekendgemaakt. Deze game zal exclusief voor de Nintendo Wii verschijnen en zal naast een compleet nieuw verhaal geheel gebruik maken van de Wii-mote mogelijkheden. Daarnaast zal de game nieuwe personages, acties en spel elementen bevatten.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?