Samurai Warriors 3 komt 28 mei

Zojuist hebben Nintendo en Tecmo Koei vandaag, het nieuwste deel in de Samurai Warriors-serie aangekondigd. De game zal exclusief voor de Nintendo Wii gaan verschijnen.

Samurai Warriors 3 bevat een compleet nieuw verhaal en moet geheel gebruik maken van de Wii-mote mogelijkheden. Naast een nieuw verhaal bevat de game nieuwe personages, nieuwe acties en spel elementen.

De game kan zowel online als offline, alleen of met zijn tweeën gespeeld worden met diverse mogelijkheden om voorwerpen en personages uit te wisselen. De game bevat een speciale spelstand die is gebaseerd is op Nazo no Murasamejo (The Mysterious Murasame Castle) welke op de NES verscheen destijds. De nieuwe mogelijkheden maken het mogelijk om personages te besturen die nog nooit buiten Japan zijn verschenen.

Samurai Warriors 3 moet 28 mei van dit jaar in Nederland uitkomen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?