Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Samba De Amigo

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 26 september 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Muziek
  • Gameliner score

Sambaballen voor de Wii

Speciaal voor het ritmespel Samba de Amigo komt Nintendo met deze nieuwe Wii-accessoire. Twee mooie rode sambaballen (ook wel maracas genoemd) die je om je Wii-mote en Nunchuck kunt schuiven. Ze zijn al op verkrijgbaar voor 14,99 dollar in Amerika. Samba de Amigo is een oude Dreamcast-game die nu dus ook naar de Nintendo Wii komt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?