Samba De Amigo

  • Ontwikkelaar Gearbox Software
  • Eerste releasedatum 26 september 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Genre Muziek
  • Gameliner score

Samba de Amigo naar Wii

Muziek maken met de Wii is momenteel helemaal 'hot'. Games als Guitar Hero III en Rock Band vol in de belangstelling. Om van deze hype een graantje mee te kunnen pikken heeft de ontwikkelaar van Samba de Amigo (Dreamcast) besloten deze uit te brengen voor de Wii.

Bij deze game worden maracassen geleverd, waarmee je de muziek kunt maken door ze op het juiste moment te schudden. Naast dit schudden is het ook van belang zelf de correcte pose aan te nemen. De game wordt aan het einde van deze zomer verwacht, een officiële release datum helaas nog niet bekend.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?