Sam wordt Serieus in december

Serious Sam: The First Encounter krijgt een remake. De game krijgt een HD-likje verf over zich heen en zal heruitgebracht worden op Xbox Live Arcade en de PC.

De releasedatum van de PC-versie wisten we al. Er heerste alleen nog onduidelijkheid over de release van de Xbox Live Arcade-versie. Ontwikkelaar Croteam wilde nog niet 100% duidelijk zijn over de releasedatum, maar ze zeiden dat de game in ieder geval in december zal verschijnen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?