Sam gaat serieus naar Xbox Live Arcade

Er gingen gisteren al geruchten dat de hersenloze knaller Serious Sam naar Xbox Live Arcade zou komen. Vandaag zijn deze geruchten bevestigd.

Gisteren werd vertelt dat Serious Sam 3 naar Xbox Arcade zou komen. Dit is uiteindelijk niet waar. Er zal een HD-remake van de originele Serious Sam naar het downloadplatform van de Xbox 360 komen. De game zal aan het eind van de zomer te downloaden zijn voor 1200 Microsoft Points.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?