Sam Fisher op nieuw Splinter Cell packshot

Sam Fisher is terug en harder dan ooit. In Splinter Cell: Conviction zoekt hij naar de daders van de moord op zijn dochter. Hij zal er alles aan doen om die daders te vinden en volgt geen orders op.

Vandaag is de nieuwste packshot binnengekomen van deze langverwachte game. Als je goed kijkt op de achtergrond zie je het Witte Huis. De game zal zich dus (gedeeltelijk) afspelen in Washington DC. Check de rest van de packshot hieronder

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?