Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Sam en Max in augustus

Sinds de point & click versie jaren geleden verscheen zijn Sam en Max eigenlijk nooit meer van het podium verdwenen. Ze hebben zich echter wel steeds opnieuw in een ander jasje gestoken.

Deze "jasjes" waren tot voor kort alleen nog maar beschikbaar voor de pc, maar zoals in eerdere nieuwsitems al werd aangegeven komt er ook een Wii-jasje. Veel bekend is er nog niet over de game maar sinds vandaag weten we dat Sam & Max: Season One in augustus zal uitkomen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?