Saints Row Double Pack onderweg

Mocht je nog geen kans hebben gehad om Saints Row 1 & 2 in huis te halen dan komt THQ met leuk nieuws. Saints Row 1 & 2 zullen namelijk in september verschijnen in een Double Pack. Wanneer precies en hoe veel dit Double Pack gaat kosten is nog onbekend.

THQ toont ons wel alvast het packshot van deze Double Pack. Het gaat hier echter wel om de Amerikaanse versie, maar de Europese packshot zal er ongetwijfeld enorm veel op gaan lijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?