Saints Row 2

  • Ontwikkelaar Volition
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Saints Row 2 schiet door naar 2009

Waar bezitters van de Xbox 360 en PlayStation 3 al een paar weken weten hoe Saints Row 2 is, zou het binnenkort ook de beurt zijn aan pc-gamers om deze free roaming game te kunnen spelen. Helaas gaat dit niet door, want de game is doorgeschoven naar januari 2009.

De reden dat de game is verplaatst, is dat er nog problemen zijn met de besturing van het muis en toetsenbord. Daarnaast zal de extra tijd die hierdoor vrijkomt waarschijnlijk ook nog gebruikt worden om de game nog wat extra te polijsten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?