Saints Row 2 krijgt nieuwe DLC pakketten

James Torbit, producer bij Volition, heeft in een interview bekendgemaakt dat ze werken aan drie nieuwe DLC pakketten voor de game Saints Row 2. De eerste, genaamd Ultor Exposed, zal al op 16 april verschijnen. Over de andere twee DLC pakketten heeft Torbit geen details losgelaten.

Ultor Exposed bevat naast drie nieuwe missies waarbij je Tera Patrick moet helpen in de strijd tegen Ultor, een louche beveiligingsbedrijf, ook een uitbreiding voor het coöp-gedeelte. Deze uitbreiding bestaat uit nieuwe customisation-opties voor je character, twee nieuwe maps en in totaal zes nieuwe voertuigen.

Overigens zal Ultor Exposed niet zomaar te downloaden zijn. Xbox 360 bezitters moeten namelijk 800 Microsoft Points inleveren op Xbox Live en voor de PlayStation 3 bezitters kost de DLC rond de 8 euro.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?