Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Saints Row 2 krijgt 50 achievements

Saints Row 2, de free-roaming actiegame van ontwikkelaar Volition die rond 17 oktober uit zal komen voor onder andere de Xbox 360, krijgt 50 achievements. In totaal zijn hiermee 1000 punten te verdienen.

Saints Row 2 speelt zich af, net als het origineel, in Stillwater en het verhaal begint in de gevangenis (waar je ook in deel één eindigt). Stillwater heeft een flinke opknapbeurt gekregen en er zijn nieuwe wijken bijgekomen. Het uiteindelijke doel van de game is om je eigen gang, de Third Street Saints, weer terug aan de macht te krijgen.

Het overzicht van de achievement is hier te bekijken en geeft stiekem al een indicatie wat je in Saints Row 2 te wachten staat.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?