Saints Row 2

  • Ontwikkelaar Volition
  • Eerste releasedatum 17 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Saints Row 2 fashionable late

Hoewel waarschijnlijk minimaal de helft van alle next-gen gamers nog met GTA IV in het hoofd rondloopt, gaan we het toch hebben over een medespeler in het genre: Saints Row 2. En helaas is het geen goed nieuws voor iedereen die naar de game uitkijkt, hij wordt namelijk uitgesteld.

THQ maakte bekend dat Saints Row 2 namelijk ruim twee maandjes vertraging heeft. In plaats van 14 augustus 2008 komt de game nu op 26 oktober 2008 in de winkels te liggen. Reden hiervoor is het verbeteren van de game. Onder andere de coöperatieve modus moet nog enkele verbeteringen krijgen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?