Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Sacred 2: Fallen Angel

  • Ontwikkelaar Ascaron
  • Eerste releasedatum 15 mei 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Gameliner score

Sacred 2 mist de console halte

De pc-versie van de game Sacred 2 komt binnenkort uit op 7 november. De planning was dat de versies voor de consoles (PlayStation 3 en Xbox 360) gelijktijdig zouden uitkomen, maar daar is ergens roet in het eten gegooid. De versies voor de twee consoles zijn namelijk uitgesteld, en komen zelfs dit jaar niet meer uit.

Pas in 2009 verschijnt Sacred 2 op de PlayStation 3 en Xbox 360, zodat de console bezitters nog een heel tijdje moeten wachten. Een rede voor dit grote uitstel is nog niet gegeven, maar daar zal waarschijnlijk snel verandering in gaan komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?