Saboteur is niet per se een WWII game

Ontwikkelaar Pandemic, die momenteel bezig is met de ontwikkeling van Saboteur, heeft gezegd dat deze nieuwe game niet per se een Tweede Wereldoorlog spel is. Volgens Thomans French van Pandemic is de oorlog gewoon een soort van setting voor de game.

We don't even really think of our game as a WWII game, it's the backdrop to our game which gives us arguably the best real world bad guys of all time. Our game is big, over the top, and filled with lots of high action.

French wilde graag werken met een historische gebeurtenis, maar maakt daarbij niet gebruik van precieze data. Dit zou namelijk de vrijheid van gamers in het gevaar brengen, omdat ze dan moeten spelen in een al uitgestippelde verhaallijn.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?