Fortnite

  • Ontwikkelaar Epic Games
  • Eerste releasedatum 25 juli 2017
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Third Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score -

Ryu en Chun-Li van Street Fighter zijn in Fortnite

Er zijn personages van een andere videogame als skins speelbaar in Fortnite. Ryu en Chun-Li van Street Fighter zijn namelijk tijdelijk verkrijgbaar via de Item Shop.

Fortnite blijft maar komen met skins van populaire media, zoals films, series en andere videogames. Zo is al ongeveer iedereen van Marvel beschikbaar geweest als skin in de Battle Royale en waren T-800 en Sarah Connor van de Terminator-films tijdelijk verkrijgbaar in de Item Shop. Het is deze keer aan Capcom om een crossover te regelen met Fortnite. De wereldbekende vechters Ryu en Chun-Li van Street Fighter zijn namelijk tijdelijk als skins beschikbaar in de Item Shop. Bij de skin van Ryu kunnen spelers kiezen tussen drie kleuren en een Battle versie. De Ryu Outfit komt met een Training Bag Back Bling en een ingebouwde Shoryuken! emote. De skin van Chun-Li komt met twee stijlen, hoe ze er tegenwoordig uitziet en de Nostalgia versie. Zij komt met een Cab-Masher Back Bling en een ingebouwde Lightning Kick! emote. De Seven Star Flashing Flail Pickaxe maakt haar outfit af, maar die moet apart gekocht worden. Bij de Ryu & Chun-Li Bundles krijgen spelers een "Player Select!" laadscherm en de Ryu & Chun-Li Gear Bundle is inclusief de Sumo Torpedo Glider, de Seven Star Flashing Flail Pickaxe en de Signpost Pummeler Pickaxe.

Ryu en Chun-Li zijn vanaf nu tijdelijk beschikbaar in de Item Shop in Fortnite.

BRON Epic Games

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?