R.U.S.E wordt gereleased zonder DRM

Ubisoft heeft laten weten af te zien van de omstreden DRM voor de WO2 real-time strategy game. Mocht je een hekel hebben aan de DRM internet-only activatie van Ubisoft dan kun je opgelucht ademhalen, want RUSE gaat nu gebruik maken van Steamworks.

Dit betekent dat je dus maar eenmalig je game hoeft te activeren, en het altijd en overal kan downloaden vanaf je steam account. Steeds meer developers stappen over op steamworks.

Verder heeft Ubisoft nog niet bekendgemaakt of er nog meer R.U.S.E. games zullen volgen, dus dit is voorlopig de enigste game zonder de beruchte DRM.

R.U.S.E staat inmiddels gepland voor release in september. De game is namelijk uitgesteld vanwege fouten die nog gevonden waren in de bètaversie.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?