R.U.S.E. uitgesteld naar eind september

Zojuist heeft ontwikkelaar en uitgever Ubisoft de game R.U.S.E. uitgesteld. De game is uitgesteld vanwege de slechte feedback wat de game kreeg over de béta van R.U.S.E.

De game bevatte bugs en had wat balans-problemen, wat Ubisoft heeft doen besluiten de game op te schuiven naar eind september van dit jaar.

While we understand how disappointing this news will be for many, rest assured that this is the best decision for R.U.S.E. and that this extra time will allow us to implement many of your suggestions and improve the multiplayer experience while polishing the overall game.

Dit hebben we eerder meegemaakt met de game Splinter Cell: Conviction, dat ook naar de tekentafel terug ging omdat Ubisoft de game perfect wilde hebben.

Voor diegene die al lang op deze game wachten zal het niet leuk zijn, maar uiteindelijk zal iedereen hier blijer van worden.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

TAGS

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?