R.U.S.E demo ook voor PlayStation 3

Gisteren vertelden we jullie al over de pc-demo van R.U.S.E. De game heeft al twee open bèta's gehad en nu is het tijd voor een demo.

Mensen die geabonneerd zijn op PlayStation Plus kunnen ook al aan de slag met de demo van R.U.S.E. Deze zal automatisch gedownload worden als je automatisch downloaden aan hebt staan. R.U.S.E verschijnt 10 september voor de pc, Xbox 360 en PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?