RuneScape

  • Ontwikkelaar Jagex
  • Eerste releasedatum 29 maart 2001
  • Platformen Pc, Mobile
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

RuneScape ontwikkelaar wil games uitgeven

De ontwikkelaar van Runescape, Jagex Software, wil naast het ontwikkelen van games ook games gaan uitgeven. Dit maakte Mark Gerhard, baas van Jagex Software, namelijk bekend in een interview.

Gerhard zou zelfs grote plannen hebben voor Jagex Software. Ze zijn dan ook druk opzoek naar getalenteerde ontwikkelstudio's die zich in het online segment willen vestigen.

BRON Persbericht Jagex

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?