RuneScape

  • Ontwikkelaar Jagex
  • Eerste releasedatum 29 maart 2001
  • Platformen Pc, Mobile
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

RuneScape ontwikkelaar Jagex opgekocht

De RuneScape ontwikkelaar Jagex is opgekocht door The Carlyle Group. Jagex laat dit weten via een persbericht.

The Carlyle Group is een groot beleggingsonderneming die nu Jagex en daarmee RuneScape heeft opgekocht. The Carlyle Group laat weten dat ze deel willen nemen aan de snel groeiende gamemarkt en vinden Jagex een goede kandidaat. Jagex heeft recent nog de 20e verjaardag van RuneScape gevierd. In die twintig jaar heeft het spel bijna 300 miljoen spelers geteld en één miljard dollar opgebracht. Nog steeds presteert de originele game goed. Old School RuneScape had vorig jaar een recordaantal online spelers. Jagex kan met de ondersteuning van The Carlyle Group de teams achter de RuneScape-franchise uitbreiden. Ook gaat Jagex nieuwe titels lanceren om een diverser repertoire op te bouwen.

Runescape Jagex1

De RuneScape games zijn nu beschikbaar op PC en mobile.

BRON Jagex

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?