RuneScape en Old School RuneScape onderweg naar Steam

Geplaatst:
Aangepast: 24 september 2020 18:34

Sinds de release van RuneScape in 2001 en de terugkeer van Old School RuneScape moesten spelers zich altijd aanmelden via de speciale RuneScape client. Daar komt nu verandering in, want binnenkort kun je RuneScape via Steam opstarten.

Binnenkort is het voor iedereen mogelijk om via Steam RuneScape of Old School RuneScape te spelen. De Steam-pagina is al te vinden op Steam en toont aan dat hetzelfde model wordt gebruikt. De MMORPG RuneScape bestaat namelijk uit een gratis gedeelte en een betaald gedeelte dat is gelinkt aan een maandelijks abonnement. Om de stap naar Steam goed te laten verlopen, komen er specifieke abonnementen voor Steam-gebruikers en zijn er Steam Achievements en badges te behalen. De community-hub op Steam gaat ook gebruikt worden. Na de release verschijnen hier guides, artwork, maar ook de wekelijkse aankondigingen. De reden achter de beslissing heeft te maken met de toegankelijkheid. RuneScape verscheen namelijk ook al voor de mobiele telefoon.

onbekend

RuneScape is vanaf 14 oktober te spelen via Steam. Op Old School RuneScape moet je nog even wachten, want deze verschijnt in 2021 op het platform.

Bron: Jagex

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot RuneScape

Series

-

Uitgever

Jagex Games Studio

Reviewscore

-

Platforms

Pc, Mobile

Releasedatum

29 maart 2001

Ontwikkelaar

Jagex

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord