Runes of Magic tovert een open bèta tevoorschijn

De gratis te spelen fantasie MMO Runes of Magic is in de open bèta fase aanbeland, wat inhoud dat iedereen die er interesse in heeft de game kan downloaden en spelen. Voordat je de game kunt spelen zul je hem natuurlijk eerst moeten downloaden en registreren, dit kun je via de website van de game doen.

In deze bèta van Runes of Magic zijn alle features van de game meteen opengesteld, waaronder ook de shop. In de shop kun je je zuurverdiende geld, dat je in real-life bij elkaar hebt gesprokkeld, weer uitgeven aan allerlei in-game items.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?