Rune Factory 4 Special
  • ONTWIKKELAAR Marvelous Interactive
  • EERSTE RELEASEDATUM 2019
  • PLATFORMEN Nintendo Switch
  • GENRE RPG
  • GAMELINER SCORE -

Rune Factory 4 Special krijgt winter release

Rune Factory 4 Special krijgt deze winter nog eenrelease in Europa. Dat maakte de ontwikkelaar van de game Marvelous bekend middels een persbericht op hun website.

Vorige week werden fans van de Rune Factory franchise nog beloond met een korte teaser trailer voor Rune Factory 5. Nu heeft Marvelous deze week nieuwe dingen bekendgemaakt over Rune Factory 4 Special, een remake van Rune Factory 4 van de 3DS. In een persbericht vertelt de ontwikkelaar dat de release van Rune Factory 4 Special gepland voor deze winter in Europa. Je kan de trailer van deze aankondiging van Marvelous hieronder bekijken.

Rune Factory 4 Special komt deze winter uit op de Nintendo Switch. De exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

BRON Marvelous

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien Mauritsz Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?