Call of Duty: Warzone

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 maart 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Ruim vijftien miljoen spelers voor Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone kent een succesvolle eerste week. Nadat de game vorige week donderdag gelanceerd werd, telt de shooter nu al een behoorlijk aantal spelers.

Bij Activision kunnen ze terugkijken op een geslaagde week, want Call of Duty: Warzone deed het goed op de eerste dag. Ruim zes miljoen mensen waren toch wel erg nieuwsgierig naar de battle royale-game van Activision. Dat aantal is in de loop van het weekend alleen nog maar verder gegroeid en inmiddels staat de teller al op vijftien miljoen. Infinity Ward en Activision zijn momenteel bezig dat aantal nog verder op te krikken door het toevoegen van grotere squads, nieuwe modi en het spelersaantal te verhogen van 150 naar 200.

Call of Duty: Warzone is momenteel gratis beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Lees de Call of Duty: Warzone review van Timo om te zien of het de moeite waard is.

BRON Activision

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?