Ruim dertig games tijdens Opening Night Live

Geplaatst:

Volgende week vindt gamescom plaats en als we de voortekenen mogen geloven gaan we een bomvolle week tegemoet. Tijdens Opening Night Live worden bijvoorbeeld meer dan dertig games getoond.

Omcrikel woensdag de 25ste maar vast in je agenda, want dan opent gamescom met Opening Night Live. Het jaarlijkse feestje van gamescom is dit jaar wederom digitaal, maar dat mag de pret niet drukken. In een show dat zo'n twee uur van je tijd in beslag gaat nemen, passeren ruim dertig games de revue. Dit heeft presentator van de show Geoff Keighley vandaag op Twitter bekendgemaakt. Hij geeft in zijn tweet aan dat de show een mengelmoes wordt van nieuws, gameplay, first looks en aankondigingen. De line-up van gamescom is inmiddels ook al bekend. Zo zijn onder andere Electronic Arts, Xbox, Bethesda, Bandai Namco, en SEGA aanwezig op de Duitse beurs. Grote afwezigen zijn Nintendo en Sony, die beide niet in de line-up terug te vinden zijn.

Opening Night Live is op woensdag 25 augustus vanaf 20:00 uur te zien. Wij streamen de show ook live op ons Twitchkanaal, dus kom gezellig samen met ons kijken naar het evenement.

Bron: Twitter
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord