RTM Games Week organiseert online OMEN LAN Party

De OMEN LAN Party, die eigenlijk fysiek had moeten plaatsvinden tijdens DreamHack Rotterdam 2020, krijgt een online alternatief. Dit hebben Rotterdam Games Week, OMEN en Kazyr bekendgemaakt.

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat DreamHack Rotterdam 2020 verplaatst werd naar 2021 vanwege de omstandigheden omtrent het coronavirus. Er werd toen nog bekeken of de LAN party nog door kon gaan en gisteren is onthuld dat dit het geval is. Rotterdam Games Week, OMEN en Kazyr hebben namelijk bekendgemaakt dat ze een online alternatief voor de OMEN LAN Party hebben georganiseerd. Gamers kunnen zich aanmelden om drie dagen lang wedstrijden te spelen op verschillende niveaus in onder andere Counter-Strike, Fortnite, League of Legends en Fall Guys. Zo zijn er 'mastercompetities', die een prijzenpot hebben van vijfenzeventighonderd euro, 'geavanceerde' competities waarbij spelers hardware kunnen winnen en 'fun competities' met loterijprijzen.

DreamHack Rotterdam2

De OMEN LAN Party vindt plaats van 27 november tot en met 29 november. Voor de mastercompetities en geavanceerde competities zijn tickets vereist die voor twintig euro verkrijgbaar zijn.

Over auteur Dionne Lips

Dionne Lips Klaar om even een potje te schieten? Pas dan maar op dat je niet tegenover Dionne staat. De beste dame wint namelijk Fortnite-toernooien en schroomt zich ook niet om je even te vernietigen in Warzone. Heeft ze zin om te chillen, dan duikt ze boeken in of verliest ze zich in de lore van een RPG. Ja, Dionne heeft zeg maar van alles wat.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?