RROD kan niet meer op de nieuwe Xbox 360

Tijdens de persconferentie heeft Microsoft naast Kinect ook de slim-versie van de Xbox 360 onthult aan het grote publiek.

De nieuwe Xbox 360 is een stuk kleiner dan zijn oudere broer en bovendien behoort het loeien, alsof er een stofzuiger aanstaat, ook tot het verledentijd.

Ook zou de nieuwe Xbox 360 geen last hebben van de bekende RROD. Dit komt omdat de Xbox 360 console geen rode LED's heeft.

The new console's ring of light has been redesigned with the rest of the console and uses a different illustration that our customer service team will be able to troubleshoot for you. If customers experience any issues with Xbox 360 250GB they should contact customer service at www.xbox.com/support or 1-800-4MY-Xbox.

Wanneer de Xbox 360 kuren vertoont dan blijft het nog onduidelijk waaraan je dit dan moet herkennen. Mocht je met je handen in het haar zitten dan kun je contact opnemen met de customer support van Microsoft.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?