Rooms: The Main Building komt op 22 mei

Zojuist heeft Nintendo Rooms: The Main Building aangekondigd voor de Nintendo DS en Nintendo DSi. Rooms: The Main Building is een puzzelgame, welke zelfs de slimsten onder ons flink op de proef zullen stellen.

Je hebt meer dan 100 uitdagende schuifpuzzels, welke zullen plaatsvinden in een duistere en mysterieuze omgeving genaamd Rooms Mission. Bij het oplossen van een puzzel, zal je een verrassing te wachten staan.

Door het verplaatsen van de bekende schuifpuzzels, bepaalde tegels, zullen er delen van de kamer vrijkomen. Tijdens je tocht moet je een assortiment aan voorwerpen en apparaten op een ongebruikelijke manier gebruiken. Zo gebruik je een mobiele telefoon, om je van de ene kamer naar de andere kamer te teleporteren of met bommen muren en andere obstakels op te blazen, zodat je toegang hebt tot een nieuwe nieuwe kamer.

De game moet 21 mei van dit jaar gaan verschijnen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?